18 Temmuz 2008 Cuma

Oks'de Herhangi Bir Sorun Yok

Öss'de çıkan inanılmaz hata sonrası Oks öğrencileride paniğe kapıldı.E-okul öğrencileri olarak nitelendirilen Oks öğrencileri " Acaba bizde de bir sorun çıkarmı? " teleşına kapıldılar.Ancak eğitimcilerin Oks'de böyle bir sorun olmadığını açık açık dile getirmediler.Bu nedenle panik gün geçtikçe artmakta.Oks öğrencileride en yakın zamanda bir açıklama bekliyorlar.

Öss'de İnanılmaz Büyük Hata

Bu yıl yapılan ve 2 milyona yakın adayın girdiği 2008 Öss sınavının sonuçları geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.Sonuçları eline alan öğrencilerin birçoğu gayet memmundu.Ancak bugün basına sızan ve skandal olarak nitelendirilen bir olay gerçekleşti.1.400.000 adayı etkileyecek bir hesaplama hatası yapıldığı ortaya çıktı.Henüz Meb'den bir açıklama yapılmadı, ancak eğitim kurumlarının bu olayın kesin olduğunu ve arkasında duracaklarını açıkladı.İstediklerinin ise en kısa sürede Meb'den bir açıklama gelmesi ve hata var ise düzeltilmesi.

Sınav Kolaydı

2008 Öss sınavında öğrencilerin ortak görüşü sınavın çok kolay olduğuna dair sözlerdi.Öğrencilerin özellikle Mat-1 kısmının gayet kolay olduğunu ve öğrencilerin bu sene başarı puanı olarak geçen seneye oranla daha fazla olacağını belirtti.

2008 Öss Puan Hesaplama

2008 Öss sınavına giren öğrenciler için eğer doğrularını ve yanlışlarını gazeteden veya televizyondan öğrenebilmişlerse aşağıdaki site adresinden de kaç puan aldığınızı öğrenebilirsiniz.

Burdan

1 Temmuz 2008 Salı

2008 kpss soruları ve cevapları


2008 kpss soruları

Anket:Sene sonundaki sınavınız nasıl geçti?

Çok Güzel
16 (32%)

Güzel
15 (30%)

Orta
9 (18%)

Kötü
2 (4%)

Çok Kötü
8 (16%)

Şu ana kadar kullanılan oy sayısı: 50
Anket kapandı

anketimiz bitmiştir.gelecek anketimiz yakında.