28 Eylül 2008 Pazar

AÖF 2008 Bütünleme Sınavı Sonuçları

AÖF 2008 bütünleme sınavınızın sonucunu öğrenmek için T.C kimlik numaranızı yazınız ve Sınav Sonucunu Öğrene Tıklayınız.



E-okul Karne Notu Öğrenmek

Karne notunuzu öğrenmek istiyorsanız bu siteye girin.T.C kKimlik Numaranızı ve Okul numaranızı yazarak öğrenebilirsiniz.

NOT:Mozilla Firefox kullananlar varsa e-okula ordan girilmiyor siz de İnternet Explorerden giriniz.

9 Yıl Zorunlu Eğitim Geliyor

Bildiğiniz gibi eğitim 8 sene zorunlu.Ama artık 9 sene olcak.Yapılan açıklamaya göre 30 il seçilecek ve bu illerde 9 yıllık eğitim uygulanacak ve başarılı olunursa 2010 yılında tüm Türkiyede yürürlüğe girecek.Ayrıca anaokuluna gitme yaşı da 6 ya indirildi.

Bayram Tatili İlaç Gibi Gelecek

Tam 9 gün tatil olduğunu duyunca ben ve tüm arkadaşlar sevinçten havalara uçtuk tam tamına 9 gün tatil ohh bee:) 6 gün daha olsa 15 karne tatiline dönecek:)

E-Okul Lise Seneye Olacak

E-Okul'un sadece İlköğretimlere olması ayrıcalık gibi görülmüştür.Ama artık seneye Liseler için de olacakmış.Hadi hayırlısı...


Etiketler:E-okul lise,e okul lisede,seneye e-okul lisede olacak,E-Okul Lise,E-Okul Lisesi

24 Eylül 2008 Çarşamba

Ücretsiz E-Okul Gold Programı İndir

Bu programla verilerinizi e-okula güvenli ve hzılıca aktarabilirsiniz.Her yıl sınıf atlayanların bilgilerini her sene tekrar tekrar girmenize gerek kalmayacaktır.Program ücretsiz olarak hizmet vermektedir.5,12 Mb boyutundadır.


E-Okul Gold Ücretsiz İndir

2 Eylül 2008 Salı

1 Milyon 800 Bin Minik Bugün Okula Başladı

1 Milyon 800 Bin minik bu sene ilk defa okul ile tanıştı. 2008-2009 Eğitim dönemi 8 Eylül'de başlayacak olmasına rağmen minikler Eylül'e kadar "Uyum Programı" kapsamında okullara başladılar. Bu süre içerisinde minik öğrenciler sınıflara aileleri ile birlikte girecekler. Arkadaş ortamına alışmaları sağlanarak, okula güvenle gidip gelmeleri için çeşitli bilgiler verilecek.