24 Haziran 2008 Salı

Almanya

Muhteşem bir çeyrek final maçının ardından yarı finale yükselen millilerimiz Portekiz ' i 3-2 ile geçen Almanların rakibi oldu . Şimdi Almanya ' yı inceleyelim ;

Almanya Milli Futbol Takımı uluslararası arenada en başarılı takımlardan biri . Kazandıkları 3 FİFA Dünya Kupası ile İtalya ' nın ardın en çok kupa sahibi olan 3. takım .

Avrupa Şampiyonası ' nda ise 2 kez mutlu sona ulaşan Panzerler ; Euro 2008 ' de Hırvatistan ' ın ardından 2. olarak çeyrek finale yükseldiler . Çeyrek finalde grubumuzdan lider olarak çıkan Portekizi 3-2 yenerek millilerimizin rakibi oldular .

A Milli Takımımız , Almanya ile tarihinde 17 kez karşı karşıya geldi . Oynan 17 maçtan sadece 3 ' ünü kazanabilen milliler 3 kez berabere kaldıkları rakibine 11 kez boyun eydi . Attığımız 10 gole karşılık kalemizde 40 gol gördük .

Çarşamba günü Almanlarla 18.maçımıza çıkacağız . Kadromuzda bir çok sakat ve cezalı oyuncu olmasına karşın ben Almanları yeneceğimize çok inanıyorum . Bu takım herkesin desteği ile kupayı kaldıracak !

Federasyon arması


Federasyon arması

25 Haziran Çarşamba 21:45

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder